Wachtwoord vergeten?
Baanstatus

Nieuws

Jos de Greef is met een score van 74 slagen winnaar geworden van de slotwedstrijd van de Jeurissenbeker. Niels Nederlof werd met overmacht de winnaar van het totaal klassement.
We hebben vorige week kunnen zien dat de greenkeepers hard gewerkt hebben aan het winterklaar maken van de baan. Het meeste zand is inmiddels verdwenen.
Hij heeft er lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. Door zijn winst in de Brandsmabokaal komt Jos Haag op een van de winnaarsborden in het clubhuis.
Bekijk al het nieuws

Activiteiten

25
Oct
Inschrijven = eten = €25,00 Ontvangst vanaf 10.30 uur, uitreiken consumptiekaarten, koffie + lekkers bij ontvangst aangeboden door de commissie. Om 11.00 uur samenstellen flights dmv trekking uit de hoge hoed. Om 11.45 vertrek naar de holes. Diner 18.30 uur Graag bij inschrijving aangeven vlees of vis. Menu: rundercarpaccio met truffelmayonaise rundersteak met rozemarijnsaus of kabeljauw uit de oven met pesto & risotto Dieetwensen/ vegetariër graag tijdig kenbaar maken.
26
Oct
Wedstrijd telt niet meer mee voor de zomercompetitie senioren
26
Oct
nulveertiggolf 9-holes shotgun
28
Oct
U mag zich met een team inschrijven. Als u nog geen teamgenoten heeft, schrijf dan alleen uzelf in, wij zorgen voor uw flightgenoten. Het inschrijfgeld bedraagt € 19,50 en dit is inclusief bitterballen bij de borrel, een heerlijk hoofdgerecht en prijzengeld. Dieetwensen graag bij inschrijving aangegeven als opmerking. Welschap Team Challenge, een gezellige teamwedstrijd om dit mooie golfseizoen weer samen af te sluiten!