Je kind op GOLF. LEUK!

Golf is een leuke individuele teamsport.

Je traint samen, wedstrijden speel je samen, soms met elkaar en soms tegen elkaar.

De Jeugdlessen worden in nauwe samenwerking met Golfschool André Jeurissen verzorgd op basis van het “Committed to Jeugd” programma van de NGF.

Golfclub Welschap is gecertificeerd voor dit opleidingsprogramma.

Welschap heeft een speciaal programma ontwikkeld om kinderen kennis te laten maken met de golfsport. Plezier staat bovenaan in de FUNdamentals. Maar ook spelen wij competitie en willen wij graag prestatie promoten en persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Golf is een sport die je kan beoefenen op alle niveaus en met alle leeftijden. Met leeftijdsgenoten, maar ook met papa's en mama's en ook opa's en oma's.

Golf is van jong tot oud. Al vanaf 6 jaar kan je kennis maken met de golfsport door middel van groepslessen. Daarnaast worden clubwedstrijden, open jeugdwedstrijden en andere activiteiten georganiseerd en kan je met een team deelnemen aan de competitie.

Op de baan zijn speciale jeugdtees aangebracht op afstanden die ook door de jongere jeugd goed bespeelbaar zijn.

Wij werken met twee halfjaar-programma’s (voorjaar en najaar). Elk halfjaar-programma bestaat uit 9 golflessen en ca. 4 wedstrijden.

De drie P's: Plezier, Persoonlijke ontwikkeling, Prestatie gelden altijd als uitgangspunt.

Onze jeugd krijgt les van golfpro's en worden begeleid door onze NGF gecertificeerde jeugdcoaches.