Club van 50

Golfclub Welschap heeft een Club van 50. Deze Club van 50, of beter "Club van € 50,-", zorgt ervoor dat de jeugd haar activiteiten zo goed mogelijk kan blijven uitvoeren tegen een aantrekkelijk jeugdtarief (de jeugd betaalt slecht 20,- euro per jaar aan de Golfclub Welschap). Het behoud van de jeugd voor Golfclub Welschap, alsmede de mogelijkheid onze jeugd te enthousiasmeren en in te zetten op kwaliteit van hun spel, is iets wat wordt ondersteund door deze leden. Club-van-50-leden betalen €50,- per jaar voor de jeugd.

De jeugd moet zich thuis voelen op onze club, spelvreugde en samenspelen is daarbij belangrijk net als dat we de sportieve strijd in de baan met de jeugd van omliggende verenigingen hierdoor aan kunnen gaan.

De leden zorgen er voor dat er activiteiten mogelijk worden gemaakt zoals:

- Organisatie van minimaal 8 wedstrijden
- gratis tosti en ranja na wedstrijd voor de kinderen
- medailles bij elke wedstrijd, en twee maal per jaar bekers bij de wedstrijd
- Committed to Jeugdprogramma (opleiding jeugdcoaches, labels aanschaf, etc)
- Een Neon-nachtwedstrijd voor de Club van 50-leden samen mét de jeugd
- Bezoek aan KLM Open en andere wedstrijden
- Deelname SJGE-week + SJGE-basischoolwedstrijden
- tegemoetkoming Wedstrijdpolo van Golfclub Welschap (voor jeugdtarief à €10,-)

Als dank voor hun bijdrage mogen de leden van De Club van 50 meedoen met de Jeugd tijdens de Neon-nachtwedstrijd, waarbij zij tevens een gratis(!) heerlijk buffet krijgen van de Jeugd als dank voor hun bijdrage.
Wilt u ook uw bijdrage leveren aan de jeugd van Welschap of voor meer informatie, mail: jeugd@golfclubwelschap.nl.

Op dit moment hebben we 23 leden van de club van 50: ... tbd...