Club van 50

Golfclub Welschap heeft een Club van 50. Deze Club van 50 zorgt ervoor dat de jeugd haar activiteiten zo goed mogelijk kan blijven uitvoeren tegen een aantrekkelijk jeugdtarief. Het behoud van de jeugd voor Golfclub Welschap, alsmede de mogelijkheid onze jeugd te enthousiasmeren en in te zetten op kwaliteit van hun spel, is iets wat wordt ondersteund door deze leden.

De jeugd moet zich thuis voelen op onze club, spelvreugde en samenspelen is daarbij belangrijk net als dat we de sportieve strijd in de baan met de jeugd van omliggende verenigingen hierdoor aan kunnen gaan.
De leden zorgen er voor dat met een bijdrage van € 50,- per persoon activiteiten mogelijk worden gemaakt zoals: - Organisatie wedstrijden (verhogen van het plezier en stimuleren van het wedstrijdelement)

- Extra lesfaciliteiten (voor competitieteams) realiseren samen met de golfprofessionals
- Committed to Jeugdprogramma verder ontwikkelen samen met de jeugdcoaches
- Een nachtwedstrijd van de Club van 50-leden samen mét de jeugd in oktober als extra activiteit