Kosten jeugdlidmaatschap

Zie voor de actuele tarieven de website van De Golfbaan

Tarieven 2016
Jeugdlessen
Golfschool André Jeurissen € 125,00 per half jaar (of € 240,00 per jaar)

Bevat golflessen in het voor- & najaar. De golflessen duren 1,5 uur, verdeeld in 3 blokken van een half uur. Twee lesblokken worden verzorgd door de golfprofessionals en één oefenblok wordt verzorgd door de jeugdcoach.
Deze lessen zullen plaatsvinden op de zondagochtend en/of -middag.
Onze jeugdwedstrijden worden dit jaar georganiseerd over drie onderdelen putten, de korte holes én óók 3, 4, 6 of 9 holes grote baan. Bij ieder onderdeel kun je punten scoren! Ook de etiquette komen aanbod. Deze verschillende onderdelen brengen meer variatie binnen de wedstrijddag! Iedereen die meedoet met de jeugdlessen doet automatisch mee met de wedstrijden. Als je met de wedstrijden óók de échte grote baan in mag, wordt gevraagd lid te worden van de Golfbaan en Golfclub. (zie hieronder bij Trainen&Spelen)

Extra lessen op woensdagmiddag: €5,- per keer.
Proefles proberen? Neem contact op met: jeugd@golfclubwelschap.nl

Trainen&Spelen
De kosten van het lidmaatschap van de Golfbaan en de Golfclub vindt u op de website van de Golfbaan.
Het lidmaatschap van de Baan en van de Golfclub geven tevens het recht op onbeperkt spelen op de baan (na het behalen van baanpermissie/NGF-Handicap) en het meedoen met alle wedstrijden door de club uitgeschreven.
Tarieven 2016
Je mag deelnemen aan clubwedstrijden, regiowedstrijden en jeugdkampioenschappen.
- Jeugdabonnement € 220,00 (Leeftijd t/m 16 jaar)
- Jeugdabonnement € 300,00 (Leeftijd 17 t/m 20 jaar)