Kosten jeugdlidmaatschap

Controleer voor de actuele tarieven altijd de website van De Golfbaan

Jeugdlessen, tarief 2017

Golfschool André Jeurissen € 125,00 per half jaar (of € 240,00 per jaar)

Bevat 9 golflessen in het voorjaar en 9 lessen in het najaar. De golflessen duren 1,5 uur, verdeeld in 3 blokken van een half uur.
Deze lessen zijn op zondagochtend 9:30-11:00 uur en 11:00-12:30 uur.

Tevens zijn er tweewekelijks extra trainingen op woensdagmiddag: €5,- per keer, 15:00-16:30 uur

Proefles proberen? Neem contact op met: jeugd@golfclubwelschap.nl

Jeugdwedstrijden

Onze jeugdwedstrijden worden georganiseerd over drie onderdelen: 1. putten, 2. korte holes én 3. Grote baan (afhankelijk van het niveau 3, 6 of 9 holes). Bij ieder onderdeel kun je punten scoren! Ook de etiquette komen aanbod. Deze verschillende onderdelen brengen meer variatie binnen de wedstrijddag! Iedereen die meedoet met de jeugdlessen doet automatisch mee met de wedstrijden. Als je met de wedstrijden óók de échte grote baan in mag, wordt gevraagd lid te worden van de Golfbaan en Golfclub.

Het lidmaatschap van de Baan en van de Golfclub geven tevens het recht op onbeperkt spelen op de baan (na het behalen van baanpermissie/NGF-Handicap) en het meedoen met alle wedstrijden door de club uitgeschreven.

Speel je in de grote baan? Dan heb je Greenfee/Speelrecht nodig. Je koopt dan het speelrecht voor het hele jaar en dan mag je elke dag de baan in. Je mag deelnemen aan clubwedstrijden, regiowedstrijden en jeugdkampioenschappen.
- Jeugdabonnement € 220,00 (Leeftijd t/m 16 jaar)
- Jeugdabonnement € 300,00 (Leeftijd 17 t/m 20 jaar)