Henk Brandsma-Bokaal op 19 oktober

Geplaatst: 24-09-2017

Henk Brandsma-Bokaal

Op 19 oktober strijden de senioren om de Henk Brandsma-bokaal.

Dit is een shotgun wedstrijd tegen par met handicapverrekening. Onder par is een min en boven par is een plus.

Deze wedstrijd is qualifying en telt tevens als laatste wedstrijd van de seniorencompetitie, men dient dus de normale stablefordscore te noteren.

De computer doet de rest. Deelname staat open voor alle senioren van Golfclub Welschap. Deelnemers moeten het laatste jaar wel minimaal 4 wedstrijden bij de senioren gespeeld hebben om in aanmerking te komen voor de Henk Brandsma-bokaal.

Andere spelers zijn van harte welkom, maar spelen mee buiten mededinging. De wedstrijd start om 11:30 uur.

Na afloop is er een gezellig borreluurtje met de prijsuitreiking. Daarna gaan we aan tafel voor een heerlijk buffet.  Naast de eigen kosten voor het buffet betaalt de commissie een bijdrage van € 7,50 p.p.

Ook hier geldt de regel van minimaal 4 wedstrijden in 12 maanden om in aanmerking te komen voor deze regel.

De prijs van het buffet en de vorm van het buffet zijn nog niet bekend.

Zodra dit bekend is zullen we dit kenbaar maken bij de wedstrijdinformatie.

Tijdens het buffet worden de prijzen van de zomercompetitie en de daarbij behorende prijzen uitgereikt. Het belooft een spannende strijd te worden.

De commissie hoopt op een grote deelname van zowel de wedstrijd als het buffet. Laten we er met zijn allen weer een mooie dag van maken met een prima afsluiting van het zomerseizoen zoals we van onze senioren gewend zijn.

De seniorencommissie.