Strokeplay clubkampioenschappen 2017

Geplaatst: 06-06-2017

Bij de heren zijn er 36 inschrijvingen en bij de dames doen 20 deelneemsters een gooi naar de titel.

Het kampioenschap wordt over drie ronden gespeeld en er wordt bruto strokeplay gespeeld. Dus zonder handicapverrekening en aan het eind van de strijd gaat hij of zij met de minste slagen er met de titel van door.

Wij zullen je hier in de nieuwsrubriek van de website op de hoogte houden van het verloop van de strijd. Maar je kunt zaterdag en zondag natuurlijk ook naar de baan komen en de strijd met eigen ogen volgen. Met name op zondag is het heel leuk om met de laatste flights mee te lopen en de strijd van nabij te volgen.

Op onderstaande links kun je meer informatie over het kampioenschap vinden. Nu zijn de startlijsten voor dames en heren bekend. Gedurende het weekend zal de informatie aangevuld worden zodra deze bekend is.

Wij zullen je via deze nieuwssite informeren over het verloop van dit kampioenschap. Maar je kunt zaterdag en zondag natuurlijk ook naar de baan komen om met eigen ogen de wedstrijd te volgen.

Zaterdag 10 juni 2017

Startlijst ronde 1