Nieuws

De week van zaterdag 11 augustus tot en met zaterdag 18 augustus staat helemaal in het teken van ons 25-jarig bestaan als vereniging. De week krijgt steeds meer vorm en de commissie is druk bezig om er een mooie, gezellige week van te maken, waarbij we iedereen van harte uitnodigen om deel te nemen aan verschillende wedstrijdvormen. Als slot organiseren we op 18 augustus een grote Golf ParTee waar we natuurlijk alle leden verwachten.
De André Jeurissenbeker van de maand juli is door Niels Nederlof gewonnen. Hij was met een score van 78 slagen de enige speler die onder de 80 bleef.
Bekijk al het nieuws

Jul
We spelen Texas scramble met 2 personen. In een flight zitten dus 2 teams. U stelt zelf Uw team samen en mag een voorkeur uitspreken met welk ander team U de wedstrijd wilt spelen. In overleg met de baan wordt U een gevarieerd tapas menu aangeboden voor 16 Euro. Wilt U a.u.b. een handicart via de shop reserveren?