Baanstatus

Mark Faassen wint Stablefordcompetitie

Geplaatst: 15-10-2019

De Stablefordcompetitie van 2019 is met overmacht gewonnen door Mark Faassen. Hij had een eindscore van maar liefst 177 punten in 5 wedstrijden. Dat is een gmiddelde score van 35,4 punten en dat is een heel bijzondere prestatie. Met een achterstand van 16 punten pakte Mark Wilde met een score van 161 punten de tweede plaats, voor Alun Jones, die met de zelfde totaalscore derde werd.  Coen van der Maas en Roy Sabajo grepen met naast een podium plaats. Voor hen was er de vierde en vijfde plaats.  

Met de winst in de Stablefordcompetitie heeft Mark Faassen weer een mooie stap gezet op weg naar de titel golfer van het jaar.

De winst in de slot wedstrijd was voor Paul van Kroonenberg, die een sterk eind van het golfseizoen kent. Hij scoorde 38 punten en realiseerde daarmee een mooie handicap verlaging. De tweede plaats in de slotwedstrijd was voor Mark Wilde . Hij scoorde 36 punten. Dat was dezelfde score die Bertine van Esch maakte, maar Mark kende een betere tweede negen.   

Voor de einduitslag van de competitie kun je hier klikken en voor het resultaat van de slotwedstrijd klik je hier. 

Op onderstaande foto's links de winnaars van het klassement en rechts de winaars van de slotwedstrijd.

 

Komende zondag wordt de laatste wedstrijd om de Maanbeker gespeeld, die meetelt voor de Birdietrophy. De winnaarsceremonie van dit klassement zal aansluitend aan de prijsuitreiking van de Maandbeker plaatvinden 

 

Bert Verstraten

« Nieuws overzicht