Thuisblijverswedstrijd altijd gezellig evenement

Geplaatst: 27-06-2017

Thuisblijvers hebben geluk

Wie op 23 juli niet op vakantie is, mag zich gelukkig prijzen: voor deze mensen organiseert de Evenementencommissie de Thuisblijverswedstrijd.

Het is zo'n wedstrijd  waarbij de gezelligheid voorop staat, naast het sportieve plezier, met als motto: meedoen is belangrijker dan winnen.

Het is ook een goede gelegenheid om weer eens wat andere mensen binnen de club te leren kennen. De spelvorm is daarop uitgekozen: greensome stableford. Hierbij krijgt iedereen  een partner toegewezen, samen vormen ze een team. Beide spelers slaan af, zij kiezen de naar hun inzicht beste bal en spelen daar om en om mee verder.

Winnaar van de wedstrijd is het team met de meeste stablefordpunten, na verrekening van de gezamenlijke handicap.

De Evenementencommissie bepaalt de indeling van de flights. Dus let op: er worden geen voorkeuren toegestaan.

Voor deelname aan deze wedstrijden is minimaal baanpermissie nodig. Deelnemers met alleen baanpermissie of GBV spelen met exact handicap 36.

De inschrijving voor deelname is mogelijk via EGolf4U, bereikbaar via de website van de club.

Vorig jaar deden er 88 mensen mee in een gezellige ambiance. Na afloop van de wedstrijd is er een bourgondisch buffet voor 21 euro. Bij onvoldoende deelname wordt een dagschotel aangeboden voor 15 euro.

Zie verder https://www.golfclubwelschap.nl/nieuwsbrief/activiteiten/inschrijven/1264