Afsluiting competitie en huldiging kampioenen

Geplaatst: 18-05-2017

Rondom de prijsuitreiking van het Strokeplay Kampioenschap op zondag 11 juni zal het Heren 1 27-holes competitieteam gehuldigd worden, omdat zij afgelopen jaar kampioen zijn geworden tijdens de NGF-competitie.

Voor alle mensen die dit jaar competitie gespeeld hebben, is er tijdens de tweede  wedstrijd om de Andre Jeurissen Beker op 25 juni  de gelegenheid om mee te spelen, bij wijze van afsluiting van de competitie.

Ook deelnemers met een hogere handicap dan 18,4 mogen aan deze wedstrijd meedoen. Het is echter niet mogelijk om via E-golf in te schrijven voor deze wedstrijd, als je handicap hoger is dan 18,4. Maar neem even contact op met de jongens van de wedstrijdleiding, Tom van Hooff (06-44655528) of Robert van Vugt (06-27095405).

Namens de Wedstrijdcommissie en Competitiecommisie,

Ralf van Nunen