Ans Hendrix wint Stablefordwedstrijd september

Geplaatst: 02-09-2017

Ans Hendrix heeft met een score van maar liefst 44 punten de Stablefordwedstrijd van september gewonnen. Door deze score gaat de handicap van Ans met 2,6 punten naar beneden en is nu 16,3.

Ook voor Henriëtte van der Bosch is 2 september een dag die zij niet gauw zal vergeten. Met een score van 39 punten werd zij tweede. Dat resultaat was genoeg om voor het eerst op een single handicap (9,6) te komen. Henriëtte heeft daar hard voor gewerkt en in het TeeNews van september zullen we hier uitgebreider op terugkomen. De derde plaats was voor Anita Winters met een score van 37 punten. Het was duidelijk "ladies day", want op de eerste tien plaatsen zie we maar liefst 8 dames. Alleen Bert Verstraten (4e) en Tom van Dam (9e) konden zich tussen de dames nestelen.

In het totaal klassement heeft Henriëtte van der Bosch nu de leiding genomen met 183 punten. Ans Hendrix en Harry Jacobs zijn gedeeld tweede met 177 slagen, gevolgd door Wilma Jacobs en Paula Haag met ieder 173 punten.

Voor de uitslag van de september wedstrijd klik hier. Voor de tussenstand klik hier.

De winnaressen van de september wedstrijd van de Stableford competitie: Anita Winters, Ans Hendrix
          en Henriëtte van der Bosch.