Baanstatus

Dames Senioren 27 holes pakt tweede plaats en promoveert naar de 3e klasse

Geplaatst: 09-05-2019

Dat Margraten kampioen zou worden, stond als een paal boven water. Het enige wat het team moest doen, was winnen van Zuid-Limburg. Dat hebben de dames dan ook met ruime cijfers gedaan en zijn zij terecht kampioen geworden.  

De laatste competitiedag waren wij gastvrouw en konden alleen maar toekijken en hopen dat Hoenshuis zou verliezen van Brunssum. Dan was onze hoop op een tweede plaats en automatische promotie naar de derde klasse een feit. Hoenshuis speelde echter gelijk en gezien het onderliggende resultaat zouden zij tweede worden. De felicitaties gingen over en weer. Helaas was de euforie van korte duur en de teleurstelling groot toen bleek dat niet zij, maar wij een beter resultaat hadden neergezet. De bloemetjes gingen naar Welschap!

Hoenshuis was niet blij, maar het tapasbuffet deed wonderen. De complimenten gaan nogmaals naar de kok die uitstekend werk heeft verricht. Alle teams vonden het geweldig en wij waren vereerd om al die mooie complimenten over het eten en de mooie baan in ontvangst te nemen.

Al met al was het een hele gezellige competitie en werden onze ritten naar Limburg beloond: 1 keer net verloren (@redactie: niet dik verloren), 1 keer gelijk gespeeld en 2 keer gewonnen. Dit resultaat is ook mede door Angela en Tilma tot stand gekomen, die ondanks ons 7-koppig team toch nog moesten invallen.

Voor ons staat volgend jaar een nieuwe uitdaging te wachten en we hebben er weer zin in.

 

Hedwig van Rijkom


 

 

 

« Nieuws overzicht