Eerste Jeurissenbeker valt in het water

Geplaatst: 28-05-2018

De eerste wedstrijd om de André Jeurissenbeker is compleet in het water gevallen. Met name de extra uitgenodigde competitiespelers waren niet in de gelegenheid hun ronde te voltooien.

Omdat voldoende spelers hun wedstrijd voor de wolkbreuk konden beëindigen is er wel een uitslag vastgesteld en telt het resultaat mee voor het klassement. De beste ronde werd door Pepijn Kokke gespeeld. Hij kwam met 75 slagen binnen, gevolgd door Ronald Waterreus en Jos de Greef, die 77 slagen nodig hadden. De vierde plaats was voor Niels Nederlof met 80 slagen. Helaas was de top vier voor de prijsuitreiking al naar huis gegaan, waardoor de prijsuitreiking in het water viel. Een slechte ontwikkeling en zeker een onderwerp van herbezinning voor zowel spelers als voor de WECO. Nu kon nummer vijf Paul Dijkstra de eerste prijs in ontvangst nemen.

Aansluitend aan de prijsuitreiking van de wedstrijd was ook de huldiging van de NGF-kampioenen gepland. Na veel heen en weer gepraat is de huldiging verplaatst naar 9 juni. Maar er was een uitzondering gemaakt voor de Damessenioren 18 holes, want deze dames hadden speciaal voor deze gelegenheid afspraken verzet. Het team werd door Lia van Haaren en André van Lieverlo in het zonnetje gezet. Maar ook hier waren jammer genoeg maar vijf van de zeven dames aanwezig en viel dus ook deze huldiging gedeeltelijk in het water.

Al met al resteert het beeld van een rommelige dag en dat is jammer.

Voor de uitslag van de eerste wedstrijd klik je hier .

Bert Verstraten