Baanstatus

En of ze het nog kunnen.

Geplaatst: 02-05-2018

 

Het damesteam Senioren 18 holes heeft ongeslagen het kampioenschap in de 2e klasse behaald en promoveert naar de 1e klasse. 

Na een aantal jaren niet meer aan de competitie te hebben deelgenomen, besloot een aantal oud-competitiespeelsters hun geluk nog eens te beproeven in de NGF-competitie. Zes ervaren competitiespeelsters en één novice, Truus Kluijtmans, die op 72-jarige leeftijd haar competitiedebuut zou maken. Het team werd aangemeld voor de 18 holes-competitie.

De eindstand van de poule en de resultaten van het team. 

En of ze het nog kunnen. Ongeslagen kampioen en in de foto van de eindstand kun je zien dat het allemaal ruime overwinningen waren, een ware topprestatie.

Volgens captain Ricky Klaassen heeft het hele team erg genoten en krijgt dit experiment volgend jaar zeker een vervolg, maar dan wel in de 1e klasse. Erg tevreden was men over de 18 holes-formule. "Je hoeft minder vroeg weg en bent ook weer op tijd binnen. Dat compacte sprak ons erg aan". En volgens Ricky was de ontvangst op Welschap top. "Onze gasten waren zeer tevreden over Welschap. Fijne ontvangst, prachtige baan en heerlijk eten. Het was fijn om van vreemden te horen dat ze een fijne dag hadden op Welschap.” 

 

Dat de dames naast het golfspel ook de zaken rond het spel goed kunnen waarderen mag blijken uit de wijze waarop zij zich de door Sandrijn geserveerde champagne goed lieten blijken. 

 

 

 
 

Het winnende team met Thérèse Fuchs, Irma Mink, Ricky Klaassen, Truus Kluijtmans, Franky Rötscheid, Els Beckers en Lia Fassbender.

   

Het 27 holes Dames Seniorenteam was minder succesvol. Het team van Tongelreep stak qua handicap ver boven de drie andere teams uit en werd onbedreigd kampioen. De drie andere teams hielden elkaar in evenwicht en eindigden gelijk. Door de onderlinge resultaten eindigde het Welschapteam uiteindelijk als laatste. Toch wordt weer teruggekeken op een mooie maand en met de sfeer in het team zat het ook dit waar weer helemaal goed, zoals uit onderstaande foto blijkt.

 

Bert Verstraten

 

« Nieuws overzicht