Evenementen op komst

Geplaatst: 10-04-2017

Evenementen op komst

Graag informeert de Evenementen-commissie (Evco) de leden over de wedstrijden die de commissie voor dit jaar heeft gepland. Uiteraard hopen we weer op een grote opkomst: ons doel is het op een gezellige, sportieve en soms competitieve manier organiseren van wedstrijden voor een zo groot mogelijk aantal leden.

De volgende wedstrijden staan op de rol:

27 april: Ringenbeker:
Inmiddels wel een vast en goed bezochte wedstrijd voor echtparen en/of mensen die een relatie hebben. De spelvorm is greensome. De commissie gaat niet zo ver dat ze trouwboekjes controleert of LAT-relaties aan een nader onderzoek onderwerpen. Vorig jaar gewonnen door Mario en Marian Peijnenborgh. Die hebben dus iets te verdedigen.

5 juni: Pinksterwedstrijd:
De spelvorm is four ball better ball 100%. De commissie stelt de koppels samen en laten we hopen dat de wedstrijd weer net zo goed bezocht wordt als afgelopen jaar.

22 juli: Thuisblijverswedstrijd:
Een wedstrijd waarin Greensome Stableford de spelvorm is.

20 augustus tot en met 26 augustus: De Wedstrijdweek:

Zondag: Ouder-kind wedstrijd met als spelvorm four ball better ball 100%. Inschrijven via de site of per mail. Dat geldt m.n. voor degenen die geen lid zijn van de vereniging.
Dinsdag: De Regenboogwedstrijd. De commissie hoopt dat deze spelvorm een traditie gaat worden in de wedstrijdweek. Vorig jaar heel veel deelnemers en vele positieve reacties gekregen. Die houden we er dus gewoon in!
Donderdag: ??????????? Was ooit de Birdie-scramble. Maar de commissie zoekt nog naar een aantrekkelijke en uitdagende wedstrijdvorm. Touwtjes, vlaggetjes, met of zonder hindernissen (!). Dus hier hebben we nog wel wat huiswerk aan, maar ook voor de donderdag geldt dat we streven naar een zo groot mogelijke opkomst.
Zaterdag: Greensome wedstrijden voor de categorie A en B. Spelvorm is bekend en behoeft geen nadere toelichting.

Aan het einde van deze zaterdag zoals gewoonlijk een afsluiting van de week met eten, muziek en gewoon lekker en gezellig samenzijn.

17 december: Kerstwedstrijd.
Hoewel de wilde afsluiting voortaan door de baan wordt georganiseerd, bestaan de prijzen wel uit wild!

De Evenementen-commissie,
Els Sloot, Gerard Westerbeek en Herman Willemsen