Baanstatus

Frans Mooren volgt Graig Townsend op als penningmeester

Geplaatst: 01-07-2019

Voorzitter Lia van Haaren sprak maandagavond 1 juli in haar openingswoord de verwachting uit dat het wel eens een héél korte ledenvergadering zou kunnen worden in vergaderzaal 2. Inderdaad zou het enige agendapunt - de benoeming van Frans Mooren tot penningmeester - als een hamerstuk zijn afgehandeld, als Cees van Beek niet had gevraagd dat Frans zich nog zou presenteren aan de aanwezigen. Aan dat verzoek gaf het kandidaat-bestuurslid ruimhartig gehoor, waarmee hij elke mogelijke twijfel over zijn geschiktheid voor de functie wegnam en zijn benoeming zonder enige discussie een feit was. 

Graig Townsend, die wegens drukke werkzaamheden moest terugtreden als penningmeester, werd met een goede fles wijn bedankt voor zijn verdiensten als penningmeester. Op zijn beurt dankte hij de leden voor het vertrouwen en zijn medebestuursleden voor de plezierige samenwerking.

Het bestuur maakte van de gelegenheid nog gebruik om Hans van der Heijden voor te dragen als derde lid van de Kascommissie, welk voorstel zonder verder tijdverlies door de vergadering werd overgenomen.

Zo kon het gebeuren dat de voorzitter binnen tien minuten na haar welkomstwoord de vergadering weer kon sluiten, met een uitnodiging aan de leden om nog een consumptie te nuttigen in het clubhuis.

 

Bas Bierkens

FOTO   De nieuwe penningmeester Frans Mooren (rechts) in gesprek met erelid Jan Schmitz na de kortste vergadering uit de geschiedenis van onze golfclub. 

 

« Nieuws overzicht