Geanimeerde sfeer vanaf het begin van Nieuwjaarsreceptie

Geplaatst: 06-01-2020

Geanimeerde sfeer vanaf begin van Nieuwjaarsreceptie

Eén ding was zondagmiddag wel duidelijk: het besluit om de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van Golfbaan en Golfclub Welschap al om 15.00 uur te laten  beginnen, heeft goed uitgepakt.

Vanaf het begin heerste er in het clubhuis een geanimeerde sfeer. Die was mede te danken aan de circa dertig deelnemers aan de koppelwedstrijd die eerder op de dag werd gespeeld. Zij konden hun 19e hole mooi combineren met het heffen van een (gratis) glas samen met Suzanne en Bas Heijmans, het bestuur van de golfclub en de andere vroegkomers.

Het zit er wel in dat de volgende keer opnieuw gekozen zal worden voor het tijdstip van 15.00 tot 17.00 uur.

In de plus

Nadat de overleden abonnementhouders waren herdacht, stond Bas Heijmans stil bij een aantal hoogtepunten van 2019, zoals de soepele samenwerking tussen baan, bestuur en de verschillende commissies van de vereniging en een fraai aantal grote events. Hoewel een aantal abonnementhouders moest stoppen, zijn er ook weer veel nieuwe bijgekomen. “Dit heeft geleid tot een plus in het aantal abonnementhouders. Laten we deze trend koesteren en doorzetten”, aldus Bas Heijmans, mede namens Suzanne.

Naast de winnaars van een aantal wedstrijden en de vele mensen die hebben bijgedragen aan het succes van het afgelopen jaar, zette hij twaalf mensen in  het zonnetje die inmiddels 25 jaar abonnementhouder zijn op Welschap. Zij ontvingen als aandenken een gouden bagtag met inscriptie. In alfabetische volgorde: Ton Boerma, Ans en Thijs Hendrix, Nelly Knuiman, Gerry en Cor van Ruth, Theo Snelting, Herman Stronkman, Herma Vermeulen, Corry van der Vleuten, Corrie Vullings en Ad Wanders.

‘Fantastisch golfjaar’

Lia van Haaren sprak als voorzitter van de vereniging van ‘een fantastisch golfjaar 2019 op een prachtige golfbaan met een dynamische golfclub’. Ze dankte de directie van de baan ‘voor de immer perfecte facilitering van de golfers’ en ook de medewerkers, greenkeepers en alle vrijwilligers (“zonder vrijwilligers geen golfclub”). “We gaan de goede samenwerking met de golfbaan vervolgen in goede harmonie.”

Golfer van het Jaar werd Mark Faassen, die zich mocht hullen in het zo felbegeerde groene jasje. Een mooi groen hoedje was er voor de Golfster van het Jaar, Henriëtte van der Bosch. (zie onderstaande foto's)

Meer foto's kun je hier zien.

Bas Bierkens