Golfkennismakingsdag - zondag 8 juli - bring a friend!

Geplaatst: 25-06-2018

Golfkennismakingsdag - zondag 8 juli - bring a friend!

Op zondag 8 juli organiseren onze golfprofessionals Rinse Schuurman en Jules Kappen een kennismakingsdag met golf!
Deze dag is bedoeld voor alle abonnementhouders van golfbaan Welschap. U mag iemand meenemen om op een heel voordelige manier kennis te maken met de golfsport. De enige voorwaarde is dat u zelf in het bezit dient te zijn van het GVB of handicap.

De beginnende golfers krijgen eerst een uur golfles van de golfprofessionals. Vervolgens spelen alle deelnemers als koppel (golfer & niet-golfer) een Texas Scramble wedstrijdje (drie holes) op de baan.
Het programma ziet er als volgt uit:

• 13.00 uur - ontvangst & aanmelden in het clubhuis
  • 13.30 uur - aanvang golfles voor beginners
  • 14.30 uur - uitleg van de spelregels
  • 15.00 uur - shotgunstart Texas Scramble - we spelen drie holes
  • 16.00 uur - einde wedstrijd met aansluitend een prijsuitreiking

De kosten voor deze kennismakingsdag zijn slechts € 5,- p.p. en inclusief huur van golfclubs en ballen.
Er is plaats voor 18 koppels, dus meld u snel aan! Stuur een
mail met naam, e-mailadres & telefoonnummer van u en uw gast naar events@golfbaanwelschap.nl.