Handicart wedstrijd

Geplaatst: 01-04-2017

Handicartwedstrijd 8 april: op naar zeven handicarts!

Meer dan 19.000 golfers in Nederland zijn op dit moment afhankelijk van een handicart tijdens het spelen. Door de vergrijzing zal dit aantal de komende jaren almaar stijgen. We worden steeds ouder, maar ook steeds 'kreupeler'.
Iedereen kent wel een 'gehandicapte'. De gemiddelde leeftijd bij Golfclub Welschap is gestegen naar 63 jaar.

Voor het eerst beschikt onze golfclub dit jaar over zes buggy's. Dat is mede te danken aan de opbrengst van de twee sponsorwedstrijden die vorig jaar gehouden zijn. Een geweldig resultaat dat we in 2017 willen herhalen. Op naar zeven handicarts!

Op 8 april houden we de eerste wedstrijd van dit jaar voor de Stichting Handicart. De opbrengst bepaalt mede hoeveel buggy's we in 2018 hebben voor onze kaarthouders. Op zaterdag 16 september is de tweede Handicart-wedstrijd.

Ballen

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt vijf euro. Daarnaast zijn er de bekende handicart-ballen te koop, die goed zijn voor een mulligan. Ze kosten vijf euro per paar. Spontane donaties zijn natuurlijk ook altijd mogelijk!

De wedstrijd is non-qualifying, de starttijden zijn van 9.00 tot 12.00 uur. De Handicart-wedstrijd staat erom bekend dat het bijna altijd goed weer is. In ieder geval is de sfeer altijd geweldig.

Schrijf dus massaal in voor dit goede doel en KEEP je clubgenoot ROLLING.

Theo Nieuwenhuijs

(consul stichting Handicart)