Handicartwedstrijd zorgt voor records

Geplaatst: 21-10-2019

Op donderdag 17 oktober werd de tweede sponsorwedstrijd voor de Stichting Handicart op Welschap gespeeld.

Dit was voor de eerste keer op een seniorendag in verband met een overvolle bezetting op de zaterdagen in 2019.

Het is ons goed bevallen.

Het aantal inschrijvingen voor de 9 holes was 16 en voor de 18 holes 71. Een record!

Er waren slechts enkele (terechte) afzeggingen voor de 9 en de 18 holes.

De opbrengst was eveneens een record, ook doordat een aantal leden een spontane donatie deed, terwijl ze niet meededen!

Het weer was beter dan verwacht en eigenlijk prima. De gezelligheid zoals altijd weer uitstekend.

Volgende keer willen we nog meer speeltijd vragen.

Winnaar en runner-up waren twee leden van de Seniorencommissie, namelijk Rinie van den Heuvel en Harrie van den Broek,  allebei met 36 punten.

Opbrengst: 1050 euro. Dus meer dan een buggy!

Alle deelnemers en donateurs, nogmaals bedankt en tot 2020.

Team Handicart op Welschap

FOTO

De prijswinnaars Rinie van den Heuvel (tweede van links) en Harrie van den Broek (rechts) met het Handicartteam van Welschap: v.l.n.r. Franc Smits, Theo Nieuwenhuijs en Els Sloot.