Baanstatus

Heren Senioren 1 pakt de titel

Geplaatst: 11-05-2019

Zoals verwacht heeft het team van Heren Senioren 1 vrijdag het kampioenschap in hun poule gepakt. Daarmee promoveert het team naar de tweede klasse.

In de slotwedstrijd op golfbaan De Swinkelsche werd in de laatste wedstrijd uiteindelijk met 15- 3 ruim gewonnen van Brunsummerheide en met die winst was de titel binnen. Het zag er aanvankelijk niet naar uit dat het een makkelijke overwinning zou worden. Tijdens de dubbels stond de tweede dubbel van René en Bert op hole 7 nog AS. De derde dubbel van Alun en André stond bij het begin van hole 7 zelfs 2 down. Gelukkig toonden beide teams over een echte wedstrijdmentaliteit te beschikken (zie de video 1) en was de tussenstand bij de lunch toch 6 - 0. In de middag werden daar nog 9 punten aan toegevoegd en kon het kampioenschap gevierd worden. Op de foto's is te zien dat met name sommige jonge senioren erg blij waren en een duik in de vijver bij hole 18 namen (zie video 2). 

Namens het bestuur waren Lia van Haaren en Craig Townsend, samen met Martin Vermeulen, naar Someren gekomen.  Namens de Competitie Commissie waren Marc Wilde en Ralf van Nunen  aanwezig, om het kampioenschap luister bij te zetten. 

We mogen het volgende jaar in de tweede klasse gaan proberen en we gaan dan zeker proberen om voor het derde jaar op rij opnieuw het kampoenschap binnen te halen. Maar nu eerst maar even genieten van deze titel.


Bert Verstraten

 

 

   
        

 

« Nieuws overzicht