Het pure golf: Strokeplay Kampioenschap

Geplaatst: 18-05-2017

Over een paar weken, op 10 en 11 juni, start het mooiste en puurste golf-evenement van het jaar: de Strokeplay Kampioenschappen 2017.

Drie rondes bruto strokeplay over 18 holes in twee dagen gaan weer bepalen welke dame en heer zich strokeplay kampioen 2017 van Golfclub Welschap mogen noemen. Op zaterdag worden 2 x 18 holes gespeeld en op zondag de beslissende 18 holes. Voor deze titel komt slechts een handjevol spelers/speelsters in aanmerking. Maar de strokepaykampioenschappen zijn voor iedereen leuk, uitdagend en interessant. Wie halen bijvoorbeeld na twee rondes allemaal de cut en mogen op zondag spelen?

Wie kan zich drie rondes staande houden en welke lagere handicappers kun jij achter je laten? Voor elk niveau ligt er een uitdaging in dit geweldige evenement.
De inschrijving is inmiddels geopend, dus aarzel niet en schrijf jezelf in.
Of help mee als starter, loop mee als caddy of kom gewoon kijken en proef de spanning en sfeer. Vooral tijdens de ontknoping op zondag is het altijd erg leuk en spannend om het de deelnemers mee te lopen. Maar ook gewoon op het terras zijn vaak sterke verhalen en anekdotes te horen, die dit evenement altijd erg interessant maken.

Namens de Wedstrijdcommissie en Competitiecommisie,

Ralf van Nunen