I-Golfmixteam door naar halve finale

Geplaatst: 18-08-2019

Het team van Welschap heeft zich op overtuigende wijze geplaatst voor de halve finales van de matchplay-competitie van de IGolf MIX competitie.

Op golfbaan Welderen werd afgelopen vrijdag het team van De Ideale Mix op niet mis te verstane wijze afgetroefd. Captain André van Lieverloo had vooraf de spelers flink op scherp gezet, want afgaande op de handicaps op het wedstrijdformulier beloofde het een spannende strijd te worden. En de prikkels van André hebben dit keer wel gewerkt: de dubbels werden allemaal gewonnen en bij de singles waren 5 winstpartijen en eindigde 1 partij gelijk. Dus een ruime overwinning, maar dat is zeker niet zonder slag of stoot gegaan.

Na zo'n resultaat is het voor de winnaars natuurlijk altijd goed terugkijken, maar bij het diner waren beide teams het er over eens, dat het een fantastische golfdag was. Een spannend wedstrijdverloop, veel strijd en dat gekoppeld aan veel sportiviteit. Degene die schreef, dat golf een 'Gentlemans (Ladies) Game' is, moet deze wedstrijd voor ogen hebben gehad. Afgesproken is om later in september op Welschap een revanchewedstrijd te spelen.

In de halve finale zal het team van Bleijenbeek opnieuw de tegenstander zijn. Die wedstrijd zal op woensdag 4 september op golfpark Almkreek gespeeld worden.

Op de foto de spelers van de 4 teams die door zijn naar de halve finales.

Bert Verstraten