Baanstatus

iGolf-Mix team pakt titel

Geplaatst: 18-09-2019

Het Welschapteam, spelend onder de naam W.W.O.N, heeft in de finale van de Matchplaycompetitie de titel gepakt ten koste van het team van de Sultans Of Swings. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar na een echte finalewedstrijd.
In de Stablefordcompetitie was de titel dit jaar voor Almkreek 5. 

In de dubbels was al meteen te zien dat captain André van Lieverlo zijn mannen op scherp had gezet. Twee wedstrijden werden gewonnen en de derde partij eindigde gelijk. Met mooie voorsprong werd aan de singles begonnen. André en met name Carlo vlogen er volop in en gingen voorop in de strijd. Zij maakten binnen no time gehakt van hun tegenstanders (14-4 en 15-3). In de tweede groep pakte René Soetens op de laatste hole de winst 10-8. Jammergenoeg moest Ton van Wezel met dezelfde score de winst aan zijn tegenstander laten.  In de derde groep werd ondergetekende met 14-4 van de baan geveegd. Jos Haag daarentegen liet zien dat het niet alleen een man van veel woorden is. Hij slaagde erin de laatste hole te winnen en een gelijkspel uit het vuur te slepen.  Nadat alle scores waren opgeteld was het helder,

W.W.O.N. Matchplaykampioen IGolf-Mix competitie.

Tijdens het afsluitende diner ontving een gelukkige captain André van Lieverlo uit handen van organisator Dylan Weggeman een mooie schaal, een lekkere fles bubbels en de hoofprijs een golfweekend voor het team op golfbaan Gut Heckenhof in Duitsland.  Dat André een gelukkig mens is deelde hij met de aanwezigen in zijn gepeperde winnaarsspeech, waarin hij teamgenoten en tegenstanders op ludieke wijze in de spotlight zette, een tonproater waardig.


Bert Verstraten

 Op onderstaande foto's wat sfeer beelden.

  

« Nieuws overzicht