Baanstatus

Jos Haag trotse winnaar maandbeker

Geplaatst: 06-08-2017

Categorie 1 van de maandbeker van de maand augustus kende een spannende strijd en het venijn zat echt in de staart. Jos Haag en Marjo Nederlof brachten in de laatste flight netto scores van 66 en 67 binnen. Daarmee ging Jos er met de winst vandoor. Marjo pakte de derde plaats, omdat zij in de tweede negen iets slechter scoorde dan Eric van Eerd, die tweede werd. Vermeldenswaard is nog de flitsende start van Hilda Versmissen. Na negen holes had zij een score van plus 1. Maar in het zicht van de haven moest zij door een verloren bal op hole 17 een triple bogey noteren en viel buiten de prijzen.

Ook in categorie 2 zat de winnaar in de laatste flight. Steve Nieuwenhuis scoorde 40 punten. Ad Puts werd tweede en Marjan Peijnenborgh pakte de derde plaats. Samen met Carin Crijnen scoorde zij 36 punten, maar door een slechtere laatste negen viel Carin buiten de prijzen.  

 

Voor de uitslag van categorie 1 klik je hier en voor categorie 2 klik je hier

 

Op de foto's de winnaars categorie 1 Marjo Nederlof, Jos Haag en Eric van Eerd en categorie 2 Ad Puts, Steven Nieuwenhuis en Marjan Peijenborgh

 

 

« Nieuws overzicht