Kort Weco-nieuws

Geplaatst: 10-04-2017

Kort WECO-nieuws

Prijzen

Wie een centje wil bijverdienen, doet er goed aan de komende maanden deel te nemen aan wedstrijden van de Wedstrijdcommissie. De commissie heeft eind vorig jaar geconcludeerd dat de financiële positie van de commissie het toelaat om dit jaar wat meer uit te geven aan prijzengeld. Het gaat niet om gigabedragen, maar links en rechts komen er toch mooi wat eurootjes bij, zonder dat het inschrijfgeld ervoor omhoog hoeft. Laten we hopen dat meer commissies tot dezelfde conclusie komen.

Matchplay

Belangrijke gebeurtenissen werpen hun schaduw vooruit en dat is dus ook met de Match Play Kampioenschappen het geval. Inschrijving is mogelijk tot en met 28 mei. Vanaf 12 juni worden er poulewedstrijden gespeeld, op 9 en 10 september zijn de finales. Meer informatie is te vinden op deze website onder Wedstrijdinformatie.