Lustrumweek 11 - 18 augustus

Geplaatst: 13-07-2018

De week van zaterdag 11 augustus tot en met zaterdag 18 augustus staat helemaal in het teken van ons 25-jarig bestaan als vereniging. De week krijgt steeds meer vorm en de commissie is druk bezig om er een mooie, gezellige week van te maken, waarbij we iedereen van harte uitnodigen om deel te nemen aan verschillende wedstrijdvormen. Daar kunnen zowel hoge als ook lage handicappers strijden om mooie prijzen en komen zowel de recreatieve als competitieve spelers ruimschoots aan hun trekken.

Op zaterdag 11 augustus starten we met de Greensome wedstrijden, waarna we op zaterdag de 18e op een ludieke manier de week afsluiten met aantrekkelijke spelvormen, de jeugd in de ochtend nog aan haar trekken laten komen en eindigen met een feest voor iedereen, inclusief aanhang. Dus ook deze week kunt U alvast blokkeren in Uw agenda!

Het programma van de Lustrumweek ziet er als volgt uit:

11-8-2018       Greensome-kampioenschap

12-8-2018       Familiewedstrijd

14-8-2018       Gol&Dining-wedstrijd

15-8-2018       Jeugdinstuif

16-8-2018       Regenboogwedstrijd

18-8-2018       Jeugdwedstrijd en afsluitende Golfparty

Vanaf 1 juli is het mogelijk om voor de verschillende wedstrijden in te schrijven via E-Golf4U. Daar kun je door het horeca vinkje aan te klikken aangeven dat je gebruik wilt maken van de maaltijdoptie.  Dit geldt niet voor de Golf&Dining-wedstijd. Voor deze wedstrijd geldt opgeven betekent ook mee eten.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijden is 3 euro, waarvan 1 euro ten goede komt aan de stichting Handicart, ons goede doel voor deze lustrumweek. .

Voor elke wedstrijd zal er een leuke prijzentafel zijn, waar winnaars een keuze uit kunnen maken.

Daarnaast is er ook een mooie prijs voor de totaalwinnaar van de lustrumweek.  Er zal een totaalklassement worden bijgehouden, waarbij je twee beste resultaten uit maximaal 4 wedstrijden (Greensome-, Familie-, Golf&Dining- en Regenboogwedstrijd) meetellen. Criteria hiervoor worden later bekend gemaakt.

Nieuwsflash

Pin High Golfreizen sponsort Jubileumfeest

Met een waardecheque van € 150 sponsort golfreisorganisatie Pin High het jubileumfeest van de Golfclub Welschap. De jubileumcommissie beraadt zich op dit moment waar men deze prijs wil inzetten. Waarschijnlijk komt de prijs terecht bij de winnaar of winnares van een van de vele wedstrijden die in de jubileumweek het programma sieren. De waardecheque kan bij Pin High worden ingewisseld bij het boeken van een van de mooie golfreizen van Pin High.

Daarnaast hebben wij van PeeTee golfshop aan de Aalsterweg en Golfplazaaan de Geldropseweg een aantal leuke prijzen ontvangen die hun weg naar een van de prijzentafels zullen vinden.

In de navolgende artikelen kun je meer detailinformatie over de verschillende wedstrijden vinden.

Namens de Lustrumcommissie,

Herman Willemsen