Maria Manders en Herman Willemsen winnen zomercompetitie bij senioren

Geplaatst: 27-10-2018

Maria Manders en Herman Willemsen zijn winnaar geworden van de zomercompetitie van de senioren. Maria in de categorie van handicap 22.5 en hoger, Herman in de categorie tot handicap 22.5. De slotwedstrijd om de Henk Brandsma Bokaal bracht geen grote veranderingen in de eindstand meer te weeg.

De twee winnaars mochten hun hoofdprijs in ontvangst tijdens een zeer smakelijk en gezellig Indonesisch buffet, waarvoor ruim 50 senioren hadden ingetekend. Hun namen zullen worden vermeld op het tableau in het clubhuis, net als die van de winnaar van de Henk Brandsma Bokaal, Jan Paulussen.

Maria behaalde in deze zomercompetitie in haar zeven beste wedstrijden in totaal 254 stablefordpunten. In haar categorie eindigde Antoine Verster als tweede met 251 punten en Henk Brands als derde met 250 punten. Nellie van der Bij werd hier vierde (241 punten), Jan van Hulst vijfde (240 punten).

Herman Willemsen scoorde 246 punten en hield daarmee in zijn categorie René Lagarde één punt achter zich. Derde werd Bas Groothuis (243 punten), vierde Jan van Gennip (242) en vijfde Bert Manders (241).

Voor de volledige einduitslag in deze competitie kunt u na het inloggen op onze website naar 'Mijn Golf' gaan en daar 'Competities' aanklikken.

Bas Bierkens