Wachtwoord vergeten?
Baanstatus

Marjan Peijnenborgh wint Stablefordwedstrijd Augustus

Geplaatst: 12-08-2017

Op de Stableford wedstrijd van augustus is door veel deelnemers erg goed gepresteerd. Van de 42 deelnemers kwamen maar liefst tien spelers tot een score die tot een handicapverlaging leidde. Elf deelnemers speelden in de "buffer".   

Marjan Peijnenborgh was uiteindelijk de trotse winnares. Met een score van maar liefst 42 punten ging zij Bas Bierkens voor die op 41 punten bleef steken. De derde plaats was voor Wilma Jacobs die met 40 punten en een betere tweede negen Nelly Paagman voor bleef. Richard Sars en Marjo Nederlof werden met 39 punten vijfde en zesde.  Een speciale vermelding nog voor Hans van Nunen die een mooie ronde van 78 slagen binnen bracht. 
  

                                                     De winnaars Bas Bierkens, Marjan Peijnenborgh en Wilma Jacobs

 

In het tussenklassement gaat Harry Jacobs aan de leiding met 177 punten in 5 wedstrijden. Dat is een heel mooi gemiddelde van maar liefst 35,4 punten per wedstrijd. De tweede plaats is voor Paula Haag met 173 punten, voor Henriette van der Bosch met 169 punten.  Maar ook Robert van Vugt moet niet over het hoofd gezien worden die in slechts vier wedstrijden al 143 punten scoorde.

Voor de uitslag van de augustus wedstrijd klik je hier, voor de tussenstand van de competitie hier.

« Nieuws overzicht