Baanstatus

NGF Competitie 2019; inschrijving geopend

Geplaatst: 13-08-2018

Het golfseizoen is in volle gang, maar de voorbereidingen voor 2019 zijn alweer gestart.

Zoals jullie weten wordt de NGF-competitie gehouden in het voorjaar en hebben wij afgelopen jaar met acht teams deelgenomen aan deze competitie. Vier teams zijn kampioen geworden en wij hopen van harte dat de spelers allemaal weer inschrijven om dit resultaat in 2019 te verbeteren. Hopelijk kunnen we nog veel meer teams inschrijven voor 2019, dus schrijf in, maar ben bewust van uw verplichtingen.

Golf is een individuele sport, maar tijdens de NGF-competitie is het een teamsport en omdat er hoge kosten aan de competitie hangen, zullen wij er ons als commissie ook voor inspannen dat er een team spirit ontstaat en dat er bijvoorbeeld samen getraind en gespeeld wordt.

Wij hebben dan ook de inschrijving voor de competitie 2019 opengesteld en nodigen u gaarne uit om in te schrijven via de normale weg. Inschrijven kan tot en met 30 september 2018. Graag vernemen we ook van u of u voor de zondagcompetitie 36 hole (2 x 18) of voor de 27 holes kiest. Afhankelijk van de  aantallen spelers en keuzes zullen er definitieve teams samengesteld worden.

BELANGRIJK bij inschrijven:

  • keuze senioren of de zondagen
  • keuze speler of invaller,
  • voor zondagen is extra keuze: 36 of 27 holes.

 

Wij wensen u allen nog een succesvol seizoen en een prettige vakantie.

 

Namens de Competitiecommissie,

André, Mark en Ralf

 

 

Terug naar TeeNews« Nieuws overzicht