NGF competitie zit er weer op

Geplaatst: 07-05-2017

De NGF-competitie van 2017 zit er weer op. Golfclub Welschap behaalde uiteindelijk redelijke resultaten. Het eerste herenteam in de 27 holes competitie werd vorige week al ongeslagen poulewinnaar en promoveert naar de 3e klasse. Het tweede 27-holes team verloor de laatste wedstrijd met 10-8 en eindigde als derde.
Het damesteam, dat voor het eerst in de 27 holes-competitie speelde deed het goed. De laatste wedstrijd werd met 13-5 gewonnen en het team eindigt op de tweede plaats.
De beide herenteams in de 36 holes-competitie hadden het met de indeling niet getroffen, maar voor beide teams geldt dat één overwinning genoeg was voor klassebehoud.
De dames-senioren waren de laatste competitieronde gastvrouw en werden vierde. Voor de heren senioren was de laatste competitieronde al vorige week. Heren senioren 1 degradeerde en voor het tweede seniorenteam was er een derde plaats.

Organisatorisch had de Competitiecommissie het allemaal goed op orde. Top, heren!