Nieuw Nobra-team succesvol in competitie

Geplaatst: 23-08-2018

Nieuw Nobra-team succesvol in competitie

Dit jaar heeft Welschap weer een Nobrateam opgestart. Het team bestaat uit: Bert Verstraten, René Soetens, André van Lieverlo (captain), Carlo Kant, Arie Struijk, Ton van Wezel, Jos Haag, Peter Reijers en reserve Rinie van den Heuvel.

Het is een stableford-competitie en voor lage handicappers is dat vaak lastiger, doordat het iedere wedstrijd gaat om de beste vier scores van zes spelers. De eerste twee wedstrijden gingen dan ook verloren, maar de andere drie wedstrijden werden dik gewonnen, waardoor ze op de derde plaats eindigden in de poule.

Door de prima scores in de laatste drie wedstrijden werden zij als beste nummer 3 toegevoegd aan de kwartfinale. Deze is op woensdag 22 augustus in Harderwijk gespeeld en het team, dat zichzelf ‘WWON’ noemt , is ook daar weer goed voor de dag gekomen: het is tweede geworden en daardoor geplaatst voor de halve finale op 6 september. Deze wordt op Turfvaert in Rijsbergen gehouden. Op naar de finale op 11 september!

Competitiecommissie

André van Lieverlo