Nieuwjaarsreceptie

Geplaatst: 22-12-2018

Druk bezochte Nieuwjaarsreceptie

Op 6 januari vonden veel leden de weg naar Welschap om de Nieuwjaarsreceptie van golfbaan en golfclub te bezoeken. Er was een uiterst ontspannen en ongedwongen sfeer en het was leuk om te zien dat ook een flink aantal nieuwe leden de weg naar Welschap hadden gevonden.

In zijn nieuwjaarstoespraak meldde Bas Heijmans dat dat dit jaar het aantal leden ten opzichte van 1-1-2018 ongeveer gelijk is gebleven. Vertrekkers en nieuwkomers houden elkaar in evenwicht. Dat is een goede ontwikkeling en er wordt hard aan gewerkt om in 2019 het aantal abonnementhouders weer te laten stijgen.

Voorzitter Lia van Haaren meldde, dat de ingeslagen weg om activiteiten van baan en vereniging waar mogelijk meer en beter te integreren, meer en meer vorm begint te krijgen. De volgende stap voor 2019 is de overgang van E-Golf4U naar Proware, waardoor baan en vereniging gebruik zullen maken van dezelfde software. Dit zal in de maand maart zijn beslag krijgen, zodat we vanaf de start van het nieuwe seizoen met de nieuwe software zullen werken.

En natuurlijk werden de golfster en golfer van het jaar bekend gemaakt. Voor 2018 was dat overigens een uitgemaakte zaak, want zowel Ineke Soetens als Ronald Waterreus wonnen het klassement met grote voorsprong. Ineke mocht het groene hoedje opzetten en Ronald mocht zich in het groene jasje hullen.

Door hier te klikken ga je naar de fotogalerij van de receptie.

Bert Verstraten