Noud van Roosmalen wint Maandbeker augustus

Geplaatst: 29-07-2018

De wedstrijd om de Maandbeker van de maand augustus is in de eerste categorie gewonnen door Noud van Roosmalen. Hij maakte een nettoscore van 71 slagen. Tijdens zijn winnaarsspeech meldde Noud, dat hij de laatste tijd veel gelegenheid heeft gehad om te oefenen en daar goed gebruik van heeft gemaakt. Gelukkig was ook Ingrid na lange tijd weer eens op de baan. Het einde van langdurig en vooral pijnlijke blessure lijkt nabij en zij hoop komende tijd zelf ook weer van de partij te kunnen zijn.

In de tweede categorie trok Rinie Verspaget aan het langste eind. Met een prachtige score van 41 stablefordpunten haalde hij twee volle punten van zijn handicap af. De tweede plaats was voor Doortje van Houts met 39 punten en na lange tijd viel ook Coby Verstraten weer eens in de prijzen. Zij bracht een score van 37 punten binnen.

Voor de uitslag van de wedstrijd in categorie 1 klik je hier en voor categorie 2 klik je hier.

Bert Verstraten