Orpheo en Roy Sabajo domineren Stablefordwedstrijd

Geplaatst: 16-09-2018

Orpheo Sabajo heeft de zesde Stablefordwedstrijd gewonnen. Hij scoorde 38 stablefordpunten en bleef daarmee zijn broer Roy 2 punten voor. De derde plaats was voor Hans van Nunen met 35 punten. Alhoewel de baan er perfect bijlag, werd er niet goed gescoord. Misschien lag dat aan de greens die liepen als een zonnetje, maar dan moet je wel minder hard slaan. Vermeldenswaardig is het feit dat André van Lieverlo op hole 18 een hole-in-one sloeg.

In het tussenklassement staat Rinus Huijbregts bovenaan met 166 punten. De tweede en derde plaats zijn voor Hilda Versmissen en André van Lieverlo die beide 163 punten hebben. Dat wordt dus nog een spannende strijd in de slotwedstrijd, die op 20 oktober wordt gespeeld.

Bert Verstraten