Overwinning voor Jean-Paul Vlaspoel

Geplaatst: 17-11-2018

Jean-Paul Vlaspoel heeft zaterdag de eerste wedstrijd van de Stableford-wintercompetitie gewonnen. Met nipt verschil hield hij Willem van Beerendonk achter zich.

Het verschil zat 'm erin dat  Jean-Paul op de tweede negen holes twintig punten behaalde en Willem 'slechts' achttien. Uiteindelijk behaalden ze allebei 33 punten en daarmee hebben ze de leiding genomen in het klassement van deze competitie, die vier wedstrijden omvat. Voor de einduitslag tellen per speler de drie beste resultaten.

Ook de derde en de vierde plaats werden behaald door spelers met een gelijk aantal punten: Noud van Roosmalen en Jos Haag scoorden beiden 32 punten. Eerste dame in het gezelschap van 22 deelnemers werd Lia van Haaren met 31 punten.

Mario Peijnenburg scoorde twee birdies (hole zes en 15), Noud van Roosmalen één (hole 6).

De eerstvolgende wedstrijd in deze competitie is op zaterdag 15 december.

Bas Bierkens