Piet Verhaegh overleden

Geplaatst: 27-07-2018

IN MEMORIAM PIET VERHAEGH

Piet Verhaegh

Op woensdag 25 juli 2018 rond 12:00 uur is Piet Verhaegh overleden. Ongeveer een maand eerder had hij mij telefonisch laten weten dat hij terminaal ziek was. Kort en eigenlijk met wat grove bewoording geeft hij inzicht in zijn actuele status: "Mijn hele kop zit vol kanker en ik heb dus niet lang meer. Wil je me uit het marshal-rooster halen? Helaas ik kan niet verder." Dit waren zijn eigen angstaanjagende woorden. Oef...was dat even schrikken. Zijn voorspelling heeft niet lang op zich laten wachten.

Dan valt er een doek. Een zo energieke man. Een marshal die altijd een vriendelijk en goed woord had voor de bezoekers in de baan. Daarnaast was hij steeds bezig met opruimen van rond liggend afval en losgeraakte takken, waarbij hij eigen materiaal gebruikte. Zo raakte hij zelfs eens zijn zaag kwijt bij hole 16/17. Als trots gastheer zorgde hij dat ook de baan er tijdens zijn dienst optimaal uitzag. Wij, marshals zullen Piet erg gaan missen. Dit geldt zeker ook voor zijn golfmaatjes bij de "rooie petjes".

Piet is op 27 maart 76 jaar geworden.

Natuurlijk gaan onze gedachten allereerst uit naar zijn vrouw Maria en andere naasten. Hopelijk vinden zij de kracht om dit verlies te dragen.

De crematie van Piet zal plaatsvinden op woensdag 1 augustus 2018 om 14:00 uur aan de Rijtackers DELA

Anthony Fokkerweg 150, 5651 GZ Eindhoven, Nederland

Namens de marshals van golfbaan Welschap

Franc Smits