Pinksterwedstrijd 10-06-2019

Geplaatst: 12-06-2019

En alweer waren de weergoden ons goed gezind!!!
Of dat door de kaarsjes van Els kwam, of door het snelle spel van iedereen, weten we niet, maar feit is wel dat de eerste druppels pas vielen nadat iedereen binnen was!!
Voor aanvang van de wedstrijd was er al gewaarschuwd dat iedereen direct de baan moest verlaten wanneer het onweer zou losbarsten.
Dit bleek dus een overbodige mededeling te zijn, er gebeurde helemaal niets.

Om 11.00 uur gingen de veertien teams onder perfecte omstandigheden van start.
Als afwisseling op het normale stramien, hadden we dit keer gekozen voor een simpele vorm van Texas scamble, niet voor teams van vier, maar van twee spelers. Zaak dus om als team elkaar te compenseren en te stimuleren.

De strijd was heftig, maar sportief en er werd geweldig gescoord.
Voor ons als organisatie leuk om te zien hoe iedereen zijn beste beentje voorzette.
Dat alles resulteerde in enorme uitslagen.

De uitslag:
Ger en Petrie Verheijden werden derde met 52 punten.
Harry en Wilma van Beek scoorden iets beter en werden tweede met 53 punten.
Winnaar, met afstand, werden Mark Faassen en Willemien Coppelmans, met de ongelooflijke score van 66 punten. Dat lag dus niet helemaal alleen aan Mark, want Willemien ging er ook met een neary van door.

Op twee holes (1 en 18) werd de neary gespeeld en die lagen er ook echt dicht bij.

Voor de dames waren dat :
neary hole1 rood; Barbara Wetsteijn
neary hole 18 rood: Willemien Coppelmans

Voor de heren:
neary hole 1 geel: Orpheo Sabajo
neary hole 18 geel: Leo van Uffelen

Voor de gedetailleerde uitslag van de wedstrijd klik je hier.

Na afloop was er volop gelegenheid om gezellig wat na te kletsen onder het genot van een drankje.
De dag werd door een groot deel van de deelnemers afgesloten met een heerlijk hapjes-buffet van chef-kok Michiel.
Al met al een geslaagde Pinksterwedstrijd die model moet staan voor de
“Thuisblijverswedstrijd” van zaterdag 20 juli aanstaande.
Alvast noteren in de agenda dus!!!

Evenementen commissie,
Michiel Verbeek