Pinksterwedstrijd 10-6-2019

Geplaatst: 09-05-2019

Op de tweede pinksterdag, maandag 10 juni, organiseren we de pinksterwedstrijd.

De inschrijving hiervoor is vanaf vrijdag 10 mei opengesteld.
Inschrijven kan per team van twee of als je geen team hebt, individueel waarbij de wedstrijdleiding je dan in een team indeelt.

Ook nu gaan we voor de gezelligheid, dus wordt het een shotgun om 11.00 uur met als afsluiting weer een “hapjes-buffet” voor de prijs van €18,50 - 10% = € 16,65.
Net als de vorige keren heeft chef-kok Michiel weer heerlijke hapjes samengesteld.
Geen volledige warme maaltijd, maar lekkere hapjes geserveerd vanaf een buffet.
Deelname is facultatief en kan bij het inschrijven aangegeven worden.

We spelen een scramble-foursome-stableford wedstrijd.
Klinkt ingewikkeld, maar eenvoudig gezegd komt het er op neer dat teams van twee spelers met elkaar spelen. Iedereen slaat af en elk team kiest telkens de beste bal en speelt vanaf die plaats weer verder met de eigen bal totdat er uitgeholed is.
Elk team speelt met een gezamenlijke playing handicap die 50% is van de som van beide Hcp’s.

Gewoontegetrouw zal Els er weer alles aan doen om de weergoden gunstig te stemmen en hopen wij u in groten getale vanaf 10.30 uur te mogen verwelkomen.

Niet vergeten dus: 10 juni Pinksterwedstrijd; nu in te schrijven.

Evenementencommissie

Els, Gerard en Michiel