Presidents Putter prooi voor Paul van Kroonenburg

Geplaatst: 07-10-2019

Onder barre omstandigheden werd zondag 6 oktober om de Presidents Putter gestreden. Hevige regenval teisterde een groot deel van de dag de dappere golfers die zich op de baan waagden.

Van de 56 ingeschreven golfers meldden zich 16 mensen af en er waren 9 no returns. 31 golfers brachten de wedstrijd min of meer tot een goed einde. Op het laatste moment heeft nog een aantal golfers moeten afhaken: greens stonden onder water, clubs gleden uit handen en het stortregende.

In een goede sfeer werden de prijzen uitgereikt:

1e prijs: de Presidents  Putter ( in de vorm van een cadeaubon van Euro 150) was voor Paul van Kroonenburg. Hij was helaas, zoals tevoren door hem aangekondigd, niet meer aanwezig, doch hij zal de prijs, zoals afgesproken, alsnog ontvangen.

2e prijs:  Angela Mangelmans.

3e prijs:  Annemieke van Nunen.

4e prijs:  Hans van Nunen.

5e prijs:  Alun Jones.

Dank aan alle stoere golfers die het weer trotseerden om mee te spelen aan deze jaarlijkse wedstrijd, en aan de wedstrijdleiding voor de organisatie en souplesse.

Om de uitslag te bekijken kun je hier klikken.

Lia van Haaren- Nuyens

voorzitter