Prowaregolf Instructies

Geplaatst: 11-03-2019

BELANGRIJK

Vanaf 11 maart is het nieuwe programma Prowaregolf toegankelijk voor leden.

Tot 1 april is dat alleen voor het aanmaken van een wachtwoord en om in te schrijven voor wedstrijden die na 1 april worden georganiseerd. De nieuwe wedstrijdkalender is al zichtbaar in Proware.

Om in Prowaregolf te kijken moet je eerst een wachtwoord aanmaken. Dat doe je als volgt:

1. Bekijk het introductie filmpje Prowaregolf

2. Open Prowaregolf welschap.Prowaregolf.nl  en maak een nieuw wachtwoord zoals beschreven in het instructiefilmpje.

3. Na aanmaak van een wachtwoord kunt je tot 1 april via deze link direct inloggen in Prowaregolf.

Vanaf 1 april, na het afsluiten van E-Golf4U, is de website van de Golfclub inloggen alleen nog toegankelijk met je E-mailadres en het nieuwe wachtwoord.
Daar kun je dan via de knop 'Mijn Golf' naar Prowaregolf gaan.

Een uitgebreide handleiding en meer instructiefilmpjes kun je op de website vinden. Ga daar naar toe met deze link  https://www.golfclubwelschap.nl/Prowaregolf.

Namens het Implementatieteam

Bert Verstraten