Baanstatus

Ralf van Nunen domineert Vrijwiligersbokaal

Geplaatst: 04-09-2017

Afgelopen maandag 4 september 2017 werd weer de jaarlijkse wedstrijd om de vrijwilligersbokaal georganiseerd. En wat een mooie dag werd het voor de zestig vrijwilligers die zich hadden aangemeld. Vanaf het moment van binnenkomst heerste er een goede en relaxte sfeer. Maar wat wil je ook met een groep mensen, die over het algemeen de positieve kant van het golfleven zien. Sacha Postma had in samenspraak met de "events" mensen van de baan voor een perfecte organisatie gezorgd. Speciale gasten waren Suzanne en Bas Heijmans, die nu ook eens als speler van de eigen baan konden genieten. Erg leuk was dat voor de samenstelling van de flights gekozen werd om namen uit de hogehoed te trekken. Het resultaat was een leuke en originele indeling. 

De wedstrijd zelf werd gedomineerd door Ralf van Nunen die werkelijk als een 'Hun" door de baan ging en er met maar liefst 3 prijzen vandoor ging. Hij ging rond in een bruto score van 74 slagen en dat was goed voor 43 stableford punten. Maar ook de "nearest to the pin" en de "longest" waren voor Ralf.  Voor de tweede en derde plaats melden zich vier mensen met een score van 41 Stableford punten.  Door een beter score in de laatste negen werd Jean Raaijmakers tweede en Gerard Westerbeek derde. Harry Jacobs en Jeanne Sars vielen net buiten de prijzen. 
De "nearest to de pin" bij de dames was voor Gerda Verhappen en de "longest" voor Suzanne Heijmans.

Voor de uitslag van de wedstrijd klik je hier.

Als afsluiting konden de deelnemers en aanwezige partners genieten van een heerlijk Thais buffet en als afsluiting trakteerden Suzanne en Bas de vrijwilligers op een lekker koffiebuffet, met likeur en zoete zaligheden.

Op de foto zie je alle vrijwilligers die aan de wedstrijd deelnamen en die er ook dat jaar weer voor zorgen dat de zaakjes in de vereniging lopen zoals ze moeten lopen.

 

« Nieuws overzicht