Baanstatus

Robert van Vugt wint Jeurissenbeker september

Geplaatst: 24-09-2017

Robert van Vugt winter Jeurissenbeker september

 

De Andre Jeurissenbeker wedstrijd van september is overtuigend gewonnen door Robert van Vugt. Hij had maar 78 slagen nodig voor de ronde. Pepijn Kokke, Andre Jeurissen en Paul Dijkstra brachten alle drie een score van 81 binnen. Daarmee werden zij tweede, derde en vierde, op basis van het resultaat in de laatste negen.

In het totaalklassement betekent dit dat Niels Nederlof aan de leiding blijft gaan met een score van 228  slagen. Robert van Vugt met 241 en Ad Wanders met 244 slagen volgen op grote afstand. Voor Robert betekent dit dat hij in de laatste wedstrijd een score van minimaal 68 moet halen om Niels nog van de winst af te houden. 

Helaas waren er deze keer ook kritische geluiden op het terras te horen. Besloten was om de september wedstrijd te combineren met een wedstrijd voor de tweede categorie van de maandbeker. Daarvoor meldden zich uiteindelijk 13 mensen aan. Reden voor de commissie om deze wedstrijd af te lassen. En in de ogen van de 13 aanmelders was dit een ongelukkig besluit. In totaal waren er 59 inschrijvers. 46 voor de Jeurissenbeker en 13 voor de maandbeker. Leden zijn vooral lid van de vereniging om te spelen en waarom dan niet voor een praktische oplossing gekozen in plaats van een principiele. Bijvoorbeeld de 13 inschrijvers - al dan niet buiten mededinging - mee laten doen aan de Jeurissenbeker. 

 

Voor de uitslag van de septemberwedstrijd klik hier en voor de tussenstand in de competitie klik hier

 

« Nieuws overzicht