Ronald Waterreus aan kop voor beker

Geplaatst: 22-05-2017

Ook handicap 5.4 kan nog omlaag

Zelfs met een handicap van 5.4 heeft Ronald Waterreus nog kans gezien om zijn handicap te verlagen. Door zijn winnende ronde van 75 slagen behaalde hij 38 stableford-punten. Niels Nederlof, die één slag meer nodig had, scoorde met zijn handicap van 8.1 zelfs 40 punten. Astrid van Eerd (handicap 8.8), die met 80 slagen als derde eindigde, zat er met 39 stablefordpunten mooi tussenin.

Zij doen meteen ook goede zaken voor het eindklassement van Golfer/Golfster van het Jaar, want de einduitslag van de André Jeurissen Beker telt daarin mee.

De strijd om de beker gaat over vijf wedstrijden, waarbij aan het eind de drie beste resultaten (het laagste aantal bruto-slagen) tellen. De volgende wedstrijd is op zondag 25 juni.

De uitslag kun je hier lezen