Ronald Waterreus en Ineke Soetens naar de strijd om de nationale titel

Geplaatst: 26-09-2018

Ronald Waterreus en Ineke Soetens

naar de strijd om de nationale titel

Door het winnen van het Strokeplaykampioenschap binnen onze club waren Ronald Waterreus en Ineke Soetens al kandidaat om mee te doen aan de QL Genmorangie Champions Trophy, zeg maar de strijd om de titel Kampioen der Clubkampioenen.  'Hèt golftoernooi voor alle amateurgolfers in Nederland', zo noemt de organisatie het zelf. 'Het sportieve toetje van het golfseizoen'.

Loting moest uitwijzen wie er van alle clubkampioenen ook daadwerkelijk mogen meedoen. Ronald en Ineke behoren tot de 72 gelukkigen, zo is inmiddels bekendgemaakt.  Er wordt gespeeld in een dames- en in een herencategorie. Naast een prachtige beker en de titel van Kampioen der Clubkampioenen 2018 zijn er prachtige prijzen te winnen dankzij  QL Hotels & Restaurants en Glenmorangie en andere sponsors. De officiële naam van het toernooi is QL Glenmorangie Champions Trophy 2018.

Bas Bierkens