Schade op het parkeerterrein

Geplaatst: 24-05-2019

Afgelopen zondag 19 mei tijdens de maandbekerwedstrijd heeft de auto van Rinie Verspaget schade opgelopen op het parkeerterrein van de golfbaan (zie bijgaande foto’s). Mogelijk dat iemand bij het uitparkeren de auto heeft geraakt en dat mogelijk niet heeft gemerkt. Omdat er witte lak is achtergebleven op de auto denken we dat de uitparkerende auto wit danwel cremekleurig is.

De auto van Rinie is een zilverkleurige Volkswagen Passat GTE, met kenteken HN-355-K en stond geparkeerd op de derde of vierde rij gerekend vanaf het clubhuis (ongeveer de 4e of 5e plaats ook gerekend vanaf het clubhuis.

Bij deze het vriendelijke verzoek om even terug te denken aan afgelopen zondag. Stond je naast een grijze auto, controleer dan even of jouw auto ook schade heeft. Is dat zo neem dan even contact op met Rinie Verspaget (06-52664490). Of misschien is er iemand die dit afgelopen zondag heeft zien gebeuren.