Seniorenwedstrijd afgelast

Geplaatst: 12-12-2017

Beste senioren,

De Senioren golfwedstrijd op aanstaande donderdag 14 december wordt afgelast!

Gezien de extreme weersomstandigheden van de afgelopen dagen en het feit dat er volgens de weergoden weinig goeds te verwachten valt voor de komende dagen en nachten heb ik na goed indirect overleg via Anita met Bas besloten om zowel de 18 als de 9 holes Senioren golfwedstrijd op donderdag 14 december af te gelasten. Dat is spijtig, maar spelen onder deze condities is beslist geen pretje, zelfs niet voor doorgewinterde Senioren.

Volgende week donderdag 21 december wordt de jaarlijks terugkerende de Senioren “Kerstwedstrijd” -vijf stokken + putter- georganiseerd. Daar kunt U nog tot volgende week maandagmorgen 9.00 uur voor inschrijven.

Na afloop van deze Kerstwedstrijd wordt U in het Restaurant getrakteerd op een mok Warme chocolademelk met een heerlijke punt ”Apfelstrudel mit Vanille sose”.

Namens seniorencommissie,

Alex Veldman