Strijd om de Presidentsputter op 7 oktober

Geplaatst: 22-09-2018

Beste clubleden,

Graag willen we onder jullie aandacht brengen dat binnenkort en wel op zondag 7 oktober de 'Presidents Putter-wedstrijd plaats vindt.

Bij dit jaarlijks terugkerend evenement, waarbij wordt gestreden om de eer en de prijs (vroeger was dit een putter), wordt individueel met stablefordscore gespeeld, zodat iedereen kans maakt op de prijs (eerste prijs: een geldbedrag voor 'een putter' ter waarde van 150 euro + prijzen voor de nummers 2 t/m 5). De naam van de winnaar/winnares komt op het tableau in het clubhuis te staan.

In principe spelen er drie spelers per flight. De flights worden samengesteld door de voorzitter van de Vereniging in samenwerking met de voorzitter van de Wedstrijdcommissie.

U wordt allen van harte uitgenodigd om in te schrijven voor deze bijzondere wedstrijd!

Beste groet en hopelijk tot 7 oktober,

Lia van Haaren en Noud van Roosmalen.

Lia van Haaren- Nuyens