Team Challenge groot succes

Geplaatst: 29-10-2017

De afsluitende wedstrijd van het zomerseizoen 2017, de Team Challenge, was in meerdere opzichten een groot succes. Met maar liefst 103 inschrijvingen, een groot aantal goed spelende teams, fijn golfweer, een vol restaurant en een puike sfeer waren we zaterdag allemaal een beetje winnaar.

In de wedstrijd werd door veel teams goed gespeeld en er werden heel wat "onder de baan" scores binnen gebracht. Veel teams hadden dan ook hoge verwachtingen om de dag als winnaar naar huis te gaan.  Maar een paar teams speelden niet alleen goed, maar zelfs heel goed. Hierdoor werden veel van de dromen over een mooie overwinning ruw verstoord. Neem het team met de gedoodverfde winnaars Jos de Greef, Pepijn Kokke, Niels Nederlof en Tom van Hooff. Zij maakten een score van 66, 5 onder de baan. Maar kwamen daarmee deze keer niet in aanmerking voor de prijzen.

De winst in de wedstrijd was voor het team van Ad Wanders, Hans van Nunen, Huub Versmissen en Mark Wilde. Zij brachten een bruto score van 64 binnen en kwamen na aftrek van de handicap van 5,2 op de winnende nettoscore van 58,8. Onderstaand de scores van de top 3 van de wedstrijd:

Uitslag TeamChallenge october2017

1e plaats

Hans van Nunen, Ad Wanders, Huub Versmissen en Mark Wilde

Brutoscore 64            Handicap 5,2               Nettoscore 58,8

2e plaats

Hans Boelen, Sjon de Brouwer, Alun Jones en Hedwig van Rijkom

Brutoscore 67            Handicap 8                  Nettoscore 59

3e plaats

Ryan Jorna, Tom Stabel, Niels Berghmans en Thomas van Kuilenburg

Brutoscore 76            Handicap 16,8             Nettoscore 59,2

Nearest to the pin

Dames             Marjo Jansen

Heren              Ranny Doelman

Longest drive

Heren              Jos de Greef

Het was een mooie afsluiting van een fijne golfzomer. We gaan nu de winter in. Gelukkig zit het weer ons nog mee, maar de tijd van wintertees en wanneer nodig wintergreens komt er aan. Maar ook dan kunnen we veel plezier hebben op de baan.

Maar eind van de winterperiode lonkt weer een nieuwe Team Challenge, als start van het zomerseizoen 2018. Maak vast een notitie in je agenda, want deze keer was de wedstrijd in 3 dagen vol.

Op de foto de winnaars met Suzanne en Bas Heijmans. Voor meer foto's kun je hier klikken.

Bert Verstraten