Tom van Dam wint Herencompetitie

Geplaatst: 19-10-2017

Tom van Dam wint Herencompetitie

Tom van Dam werd de onbetwiste winnaar van de zomercompetitie van de Herenmiddag op Welschap. Met 182 punten bleef hij nummer twee, Leo van Uffelen maar liefst 36 punten voor. Bert Verstraten werd derde met 140.

De laatste wedstrijd op woensdag 18 oktober werd met schitterend weer gelopen. Door de verkleurende herfstbladeren lag de baan erbij als een sprookje. Als je zo op Welschap rondloopt vraag je je af, waarom je zonodig voor veel geld elders gaat spelen.

Datzelfde gevoel bekroop mij ook tijdens de gezellige nastoot van deze dag. Met veel gezelligheid, de gepaste sterke verhalen en een prima diner.

Jammer is nog steeds dat de deelname aan de Herenmiddag beperkt is. Daarom werden tijdens het slotdiner ook plannen in de week gezet om tot een hogere deelname te komen. Daarover hoort u in een van de komende nieuwsbrieven meer.

Willem van Beerendonk

Voor de wedstrijduitslag klik hier  en voor de einduitslag klik hier